What to wear: Summer beach, business, party

We hebben al een aantal zomerse dagen achter de rug maar de zomer is pas net begonnen. Als het zo warm is heb je meestal geen zin om te lang na te denken over je outfit. Daarom geef ik je in deze blog een aantal outfit tips voor deze zomer. Ik laat je een zomerse zakelijke outfit zien maar ook een outfit voor het strand en voor een feestje, zodat jij bij elke gelegenheid gebruik kan maken van deze fashion tips!

Beach

Als het warm is is het natuurlijk heerlijk om lekker aan het strand te zitten. Maar wat doe je dan aan? Een outfit die makkelijk zit, niet te warm is en laagjes heeft zodat je het niet koud krijgt als het in de avond afkoelt. De outfit die ik heb samengesteld bestaat uit een linnen broekje dat makkelijk zit en lekker luchtig is. Het broekje is niet te kort maar wel perfect voor met het warme weer. Linnen is deze zomer helemaal in, dus naast dat het heerlijk zit is het ook helemaal ‘on trend’. Op het broekje draag ik een beige top en daarover een vest in een neutrale kleur die je makkelijk aan kan doen als het wat af koelt.

Business

Ook met het warme weer moet er gewerkt worden dus een zomerse zakelijke outfit is belangrijk om te hebben. Een jurkje is perfect om zakelijk te stijlen. Deze rechte jurk loopt tot de knie en heeft een wat langer mouwtje. Het kleine V-halsje bij de nek lijn maakt de jurk minder statisch. De print heeft geen drukke felle kleuren maar maakt de jurk wel interessanter en zomers. De jurk is de stijlen met een riem maar ook zonder riem.

Party

De zomer en feestjes gaan wat mij betreft perfect samen. Vrolijke kleuren en leuke jurkjes zijn perfect voor zomer feestjes. In deze outfit draag ik de kleur groen. Ik heb een lange groene jurk aan van een mooi glimmend stofje aan die verder heel simpel is. Het is een flatterende jurk die fijn zit en toch vrolijk en zomers is door de kleur. Deze jurk heb ik afgestijld met een groen tasje en een groene open hak om de look af te maken. DE tip om van een simpel jurkje een party look te maken is om te gaan voor een glimmend stofje of een maxi jurk en deze af te stijlen met een mooi hakje en veel opvallende accessoires.

Summer favorites

Als laatst nog een paar van mijn summer favorites die niet perse binnen een categorie vallen. Een aantal items die je op vakantie aan kunt en een paar items die naar meerdere gelegenheden te dragen zijn.

Ben jij benieuwd welke schoenen ik bij deze outfits zou dragen?  Ga dan naar mijn schoenenblog waar ik je alles vertel over mijn favoriete schoenen voor jou.

Wil jij nog meer fashion inspiratie? Neem dan een kijkje op mijn Instagram: @yourpersonalshopper.nl of lees de andere blogs.

VOLGENDE BLOG: Summer accesoires