Stijling advies: Cowboy boots

“Ik heb nu al een jaar cowboy boots in mijn kast staan en nog steeds vind ik ze super leuk, ik heb alleen geen idee hoe ik ze moet combineren. Ik ben bang dat de outfit een te erge cowboy look krijgt en dat wil ik eigenlijk niet. Kan jij mij daar bij helpen? Groetjes Coosje”

Deze vraag kreeg ik laatst en daar kan ik natuurlijk goed bij helpen. Samen hebben wij verschillende looks samengesteld met cowboy boots en hebben wij een passende outfit gevonden. Het leek me leuk om een aantal van deze looks te delen omdat ik vaker hoor dat dames het lastig vinden een cowboy laars te stijlen zoals Coosje. Misschien zit er ook wel een leuke outfit voor jou bij?

Door een cowboy boot te combineren met verschillende stoffen en vrouwelijke en chique items krijg je niet een te erge cowboy look maar maakt de laars de outfit juist af. De wat hogere bruine laars van Poelman is hier gecombineerd met een glimmende rok en een blousje met ruffels en een printje van ruitjes in het beige met groen/blauw. De zwarte riem met grote gouden gesp maakt het geheel net wat stoerder en legt de nadruk op de taille, dat is zeker mooi bij een zandloper figuur. In de oorbellen komen de kleuren uit de rest van de items terug en deze maken de outfit compleet.

Cowboy boots zijn ook goed te combineren met een broek. Deze prachtige wijn rode pantalon gecombineerd met een beige blouse gaat super goed samen met de lagere witte cowboy boot van Toral. De beige details op deze schoen komen terug in de blouse wat de outfit tot een geheel maakt. De oorbellen maken de look af. Ook hierin komt de kleur rood uit de broek terug.

Een andere manier om witte cowboy boots te combineren is met een broek met print van travelstof. De nadruk komt minder op de schoen te liggen omdat de broek de aandacht trekt. Het wit van de schoen komt terug in de riem en het zwart van de zool komt terug in de ketting. Ik heb de broek gecombineerd met een rustige effen top, maar de mouwtjes maken de top net iets leuker.

Diezelfde broek is ook goed te combineren met een zwarte top. Een leuk detail van dit truitje is de golvende neklijn die de top onderscheid van andere zwarte tops. Met een andere top en zonder ketting wordt de outfit rustiger en te dragen op bijna elk moment. Het wit van de schoen komt nog steeds terug in de riem en ik heb bij deze outfit gekozen voor een oorbel met een groen steentje. Deze kleur groen zie je ook in de broek.

Heb jij nou ook een item in de kast waarbij jij graag wat stijling advies krijgt? Dan zijn mijn stylingsessies misschien iets voor jou: info stylingsessies

Heb jij zin om leuke nieuwe items te shoppen? Stuur me dan een bericht: contactformulier of bel me even: +31 (0) 624798469

Wil jij nog meer fashion inspiratie? Neem dan een kijkje op mijn Instagram: @yourpersonalshopper.nl of lees de andere blogs.

VOLGENDE BLOG: feestdagen 2022