Schoenen blog: Mijn favoriete schoenen voor jou

Er wordt mij vaak gevraagd welke schoenen ik draag en zou adviseren. In deze blog laat ik je mijn favoriete schoenen zien en hoe je deze kunt stijlen. Ik zal de schoenen in deze blog aanvullen en vernieuwen, zo heb je altijd een overzicht van mijn nieuwste favoriete schoenen voor jou. Hou deze blog dus zeker in de gaten!

Sneakers

Ik begin met mijn favoriete sneakers. Sneakers zijn de perfecte everyday schoen en ze zitten natuurlijk super comfortabel. Tegenwoordig kunnen sneakers ook prima tijdens casual business evenementen. Er bestaan ontzettend veel leuke en mooie sneakers. Hier onder vind je een aantal van mijn favoriete sneakers en hoe ik deze in een outfit combineer.

Ik heb in deze outfit een lichte sneaker gecombineerd met een roze jurk. Deze jurk is super leuk voor met het mooie weer en kan je overdag dragen maar ook zeker naar een feestje.

Hakken

Hoewel sneakers nu al een tijd helemaal in zijn blijft er altijd ruimte in de kast voor een mooie hak. Hakken kunnen een look net even die extra touch geven. Een hak maakt een outfit vrouwelijk en is perfect om een zakelijke outfit mee af te stijlen. Hieronder vind je een aantal van mijn favoriete hakken en hoe ik deze stijl.

In de outfits heb dik twee soorten hakken gestijld. Een glimmende gouden hak en een beige leer look hak. Ik heb de gouden hak gecombineerd met een rustige outfit en een bijpassend tasje in dezelfde glimmende kleur. De leer look hakken heb ik gestijld met een witte jeans en een truitje met v hals in een mooi groen kleurtje. Het truitje kan ook andersom gedragen worden waardoor het een truitje zonder v hals wordt. De glimmende tas maakt deze outfit net wat interessanter.

Wil jij nog meer fashion inspiratie? Neem dan een kijkje op mijn Instagram: @yourpersonalshopper.nl of lees de andere blogs.

VOLGENDE BLOG: What to wear: Summer beach, business, party