Hoe stijl je je kerst outfit?

Hoe stijl jij je kerst outfit? Hoe stijl je je zwarte jurkje voor de feestdagen? Of je outfit met een pantalon? De glitters schitteren ons al tegemoet! Toch nog even een glitterbroche scoren of die grote parel ketting. Ook transparante stoffen zoals tule of voile geven je outfit die kerst look. Een pump geeft je outfit ook zo’n boost. En dan niet te vergeten de panty’s met een shine. Wat je outfit voor de feestdagen ook zal zijn, voel je er lekker bij.

Als jouw kerst een chic diner is ga je lekker voor de glitters. Is jouw kerst met de familie, een kerstfilm op de bank met een wijntje en de open haard aan, dan is een glittershawltje er om de outfit af te maken. Ik zeg altijd:

A touch of glitter makes a difference

Deze week kreeg ik de fashionvraag van Sabine: Ik heb een zwart jurkje in mijn kast dat ik voor de kerst best zou willen dragen. Maar deze is een beetje saai. Heb je leuke tips om dit met de feestdagen te dragen zodat het jurkje toch weer eens uit mijn kast komt?

FASHIONVRAAG

Bedankt Sabine voor jouw fashionvraag. Een leuke vraag voor die ik graag voor je beantwoord

Vraag van veel volgers: welke make up gebruik jij? Vaak wordt mij de vraag gesteld welke lipstick en nagellak ik gebruik. In deze blog zet ik de linkjes voor je zodat je ze kunt shoppen. Ook mijn favo panty’s zet ik erin. Binnenkort deel ik nog meer make-up secrets!